Termékeink

A cégmenedzselés kézikönyve

Formátum:
Könyv
Kiadó:
Adónet.hu Zrt.
Kiadás éve:
2011
Szerző:
Dr. Szabó Tibor
Terjedelem:
738
Új:
Igen
Ár:
14700.- Ft
Akcós ár:
9900.- Ft
Postaköltség:
990.- Ft
kosárba tesz
A cégmenedzselés kézikönyve

Tartalomjegyzék:

A tartalomjegyzék megtekintése »


Részletes tájékoztató szöveg:

Ez a könyv nem elvont magasságokba vezeti az olvasót, hanem ismerős terepre, a saját cégébe invitálja vissza: e könyvben egy speciálisan magyar cégbemutatót tartunk a cégtulajdonosnak a saját cégéről.  Rendre visszatérően arra késztetjük, hogy ő a saját cégére vonatkoztassa az ideális kkv-ról felvázolt prezentációnkat. 

Ez a könyv felfedi a saját cég folyamatos növekedésének, versenyképessé tételének titkait, kijelöli biztonságos működése útját.

E  könyvvel megszerezhető a cégépítés öröme és optimizmusa, a cégvezetés élménye.

Ez a könyv  – a szerzők bemutatásában – a 2011-el kezdődő évtized  kiemelkedő magyar nyelvű kiadványa a hazai üzleti élet gerincét adó kis- és középvállalkozások számára.  A szerzők – egytől egyig cégépítők is és tanácsadók is – e könyvben átadják az olvasónak a sikeres cégvezetés magyar viszonyokra alapozott és itt működőképes módszertanát.

E könyv megvásárlása a cég legolcsóbb nagyberuházása, amely még költségként is elszámolható.

dr. Szabó Tibor szerkesztő

A szerzők


Dr. Tóth András (www.tohtandras.hu) hírhedten laza stílusban ír pénzügyekről,  e könyvben sem hazudtolta meg magát. Szerzője az Ősember a pénztárcámban című sikerkönyvnek. A TV2-ben pénzügyi problémamegoldó sorozatot vezet, díjnyertes blogger és két gazdasági újságban van rovata, hírleveleit 50.000 ember olvassa hetente. Közben gyakorló pénzügyi tanácsadó és oktatja a következő generáció tanácsadóit. A Vállalkozz Hatékonyan Klub (vhklub.hu) Magyarország legnagyobb önképző és kapcsolatépítő vállalkozói klubjának társtulajdonosa.


Kasza Tamás lezárási specialista,  a Lezárási útmutató (Az értékesítés féltve őrzött titkai) c. könyv szerzője. Fő munkaterülete értékesítési csapatok felépítése és felsővezetők coachingja. Ügyfelei között négy Év Vállalkozója díjnyertes található. Sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett,  megváltoztatta a magyar értékesítői kultúrát, és bebizonyította, "hogy az értékesítés kulcsa a lezárás".  Ennek köszönhetően több médiában szerepelt, az Üzlet és Siker című újság vezércikkben írt róla, illetve Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának.  Sok vállalat vezetője köszönheti neki bevételei drasztikus emelkedését.

Vörös Szilvia szervezetfejlesztő konzulens, 13 éves pályafutása alatt több, mint 10.000 órát töltött cégvezetők segítésével.  Fő munkaterülete egy olyan felsővezetői réteg kialakítása, amely lehetővé teszi a tulajdonos kivonulását a cégből. Ügyfelei között vannak autókereskedők, építőipari projektek kivitelező cégei, multinacionális vállalatok hazai és külföldi képviseletei, gyártó vállalkozások a bútorgyártástól kezdve a pékségig, 2 fős mikro-vállalkozástól a 2000 fős nagyvállalatig.

Polló László (www.lilium.hu) vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Könyvünkben ő adja a csodafegyvert, a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanát, amelynek alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Surányi Ferenc (www.vhklub.hu) szakterülete a kereskedelem és a vevőszerzés. Az általa írt fejezetben az üzleti kérdésekről átváltunk művészeti kérdések tárgyalására – az értékesítést és a marketinget mint művészetet mutatjuk be az olvasónak, egészen formabontó stílusban. Saját bevallása szerint ő az a vállalkozó, aki a létező összes hibát elkövette a pályafutása során, aminek egy részét valószínűleg már a kedves olvasó is elkövette. Ugyanakkor ő az a vállalkozó is, aki néhány év leforgása alatt nemcsak megtanult céget építeni és vezetni, hanem ezt A GYAKORLATBAN MEG IS VALÓSÍTOTTA. E könyvben megmutatja, hogyan! Ő az a vállalkozó, akinek megvan a tudása és tapasztalata ahhoz, hogy segítsen megmutatni a buktatókat, a lehetőségeket, választ adjon arra a kérdésre, hogy „Mit és hogyan csináljak, hogy jobban menjen az üzletem?”


Junkertné dr. Szűcs Zsuzsanna – könyvünk számviteli fejezetének társszerzője - a Saldo Zrt. számviteli és adótanácsadó részlegének munkatársa, ahol vállalati főkönyvelők kérik tanácsait. A Lízing kézikönyv és más adózási könyvek szerzője, az Önadózó újság állandó partnere.   Adózási, számviteli konferenciák előadója, és mérlegképes könyvelők oktatója.

Fata László (www.cafeteriatrend.hu) könyvünk cafeteria fejezetének szerzője, a CafeteriaNet vezető tanácsadója, a Cafeteria TREND magazin alapítója, szerkesztője, aki cégvezetőknek, HR vezetőknek, gazdasági vezetőknek segít, hogy szabályos, és mégis könnyen működtethető cafeteria rendszert használjanak. Ezt úgy éri el, hogy – mint könyvünkben is - nemcsak az adótörvények oldaláról közelít a cafeteriához.  Eddigi munkája során több mint 70.000 munkavállaló cafeteria rendszerébe szólt bele közvetlenül. A tanácsadói tudását a Cafeteria TREND magazin mellett konferenciákon, hírlevelében, egyetemeken (BME, PTE), Cafeteria barkácskészlet című könyvében osztja meg az érdeklődőkkel. Nevével, hangjával többek közt a Kossuth Rádióban, Gazdasági Rádióban, RTL Klubon, M1-en is találkozhattunk.

dr.Szabó Tibor ügyvéd (www.adonet.hu) e könyv szerkesztője, és adózási, jogi fejezeteinek szerzője - az ország legjobb adójogászainak egyike. Az üzlet és a jog kérdéseivel alapvetően a gyakorlatban foglalkozik, ez mellett rendszeresen publikál szakmai lapokban, az Önadózó újság főszerkesztője, ügyvédeknek, könyvelőknek, vállalkozóknak szóló kézikönyvek valamint a Vagyongyarapodás és adóellenőrzés – hogyan bizonyítsuk be vagyonunk adózott forrását című sikerkönyv szerzője. Az olvasónak az adózási, jogi fejezetek elolvasása után bizonyára lesz olyan érzése, hogy adótrükkökre és jogi kiskapukra lelt – a szerző ezt nem így látja: csak leírta a szabályokat.

Hirdetés: