Termékeink

A könyvelői felelősség kézikönyve

Formátum:
Könyv
Kiadó:
Adónet.hu Zrt.
Kiadás éve:
2009
Szerző:
Dr. Szabó Tibor, Regős Gábor
Terjedelem:
328 oldal + CD
Ár:
9900.- Ft
Postaköltség:
990.- Ft
kosárba tesz
A könyvelői felelősség kézikönyve

Tartalomjegyzék:

A tartalomjegyzék megtekintése »


Részletes tájékoztató szöveg:

Az I. Fejezet szól a könyvelési szerződésről - amelyben felvázoljuk azokat a jogi technikákat, amelyeket mindenképpen javasolunk beépíteni az ügyféllel megkötött könyvelési szerződésbe. Például adunk egy általános jogi tájékoztatási formulát, amellyel kivédhetők a tájékoztatási kötelezettség elmulasztására alapozott kártérítési igények. Könyvünk II. Fejezete az adótörvények rejtett csapdáival, és a könyvelői munka során elkövethető tipikus hibalehetőségekkel foglalkozik. Tanulságos olvasmány ez könyvelőknek - egy könyvelő irodai vezető tollából. A III. Fejezetet a könyvelői kártérítési felelősségnek szenteltük, amelyből egyáltalán megismerheti, hogy melyek a téma lényeges kérdései, érveket, tippeket kaphat ilyen élethelyzetekre. Könyvünk értékes részét képezi az a 20 esettanulmány, amelyek könyvelői kártérítési jogeseteket dolgoznak fel. A könyvelő irodák felelősségi kérdései mellett részletesen foglalkozunk a munkaviszonyban, alkalmazottként foglalkoztatott könyvelők, főkönyvelők, gazdasági igazgatók kártérítési felelősségével is. Könyvünk IV. Fejezete pedig - egyfajta válaszként, megoldásként a könyvelői kártérítési felelősség által felvetett kérdésekre, tartalmazza a könyvelő iroda Általános Szerződési Feltételeit, továbbá Szervezeti és Működési Szabályzatát, felhasználható iratminta formájában. Ezeket megnyitható word dokumentumként - további iratmintákkal együtt - a könyvünk Függelékét képező CD is tartalmazza.

Önadózó előfizetőknek 2009 október 15-ig 40% kedvezmény + 9.900,-Ft értékben ingyenes bónusz könyv jár, az alábbiak közül választva:

-Könyvelők kézikönyve (9.900,-Ft)

-Egyszeres könyvvitel a gyakorlatban (9.900,-Ft)

-Vagyongyarapodás és adóellenőrzés (9.900,-Ft)

-Egyéni vállalkozók kézikönyve (4.900,-Ft)

-Nyugdíjazási kézikönyv (4.900,-Ft)

-Lízing kézikönyv (4.900,-Ft)

-Járulékfizetési ABC 2008 (4.900,-Ft)

Fenntartjuk a jogot, a választottól eltérő könyv küldésére, amennyiben a választott ingyenes kiadvány elfogyna.

Megrendelés Önadózó előfizetőknek: info@onadozo.hu

Új előfizetők részére a fenti kedvezményt az Önadózó újság 2010. december 31-ig történő előfizetésével (16.380,-Ft) biztosítjuk, az előbbiek szerint 2009. október 15-i befizetési határidővel.

Nem előfizetők részére 9.900,-Ft + 660,-Ft összesen 10.560,-Ft ellenértéken rendelhető a Könyvelői felelősség kézikönyve + CD, - ingyenes bónusz kiadvány nélkül.

Hirdetés: